Nieuwe productlancering: Mini Sigma filter

De Mini Sigma is het nieuwe automatische zelfreinigende filter van Amiad. Dit duurzame filter is een lichtgewicht met een maximale installatie flexibiliteit. Het filter is op iedere plek in het watersysteem inzetbaar waardoor het handmatig schoonmaken van een filterscherm niet meer noodzakelijk is. Doordat er eenvoudig meerdere filters parallel geplaatst kunnen worden, kunnen er nagenoeg onbeperkt grote capaciteiten gerealiseerd worden. Door de 3 verschillende modellen, die modulair koppelbaar zijn, en de ruime keuze uit verschillende filterschermen, is het Mini Sigma filter breed toepasbaar in druppel-, beregening- en eb & vloed systemen voor bedekte en buiten teelten. Ook bespaart de Mini Sigma operationele kosten door een zeer lage spoelwater en energieverbruik.

Eenvoudige bediening
Middels een ADI-P controller kunt u het filter zelf bedienen vanaf uw smartphone met een gratis app. Op eenvoudige wijze kunnen de prestaties van het filter worden gemonitord en gedeeld met iedereen over de hele wereld, door ze te versturen via bijvoorbeeld mail of WhatsApp.

Kwaliteitsgarantie
Om zeker te zijn van de juiste kwaliteit hebben wij de afgelopen maanden het Mini Sigma filter in de Nederlandse praktijk getest. De resultaten hiervan zijn erg positief.

Klik hier voor meer informatie. Of neem contact op met onze Account Managers