Revaho export

Bij het exporteren van PVC-buizen komt veel kijken en niet alles is altijd even duidelijk voor u als ondernemer. Zelfs niet als u al jaren exporteert. En dat snappen wij.Revaho neemt u al dat werk uit handen – in samenwerking met onze partner Omniplast. Dat scheelt u een hoop vragen, zorgen én tijd. Het enige dat u hoeft te doen is de container te bestellen en de aangifte te verzorgen bij de douane.

Vanaf het moment dat uw order bij ons binnenkomt, zorgen wij voor de rest – rekening houdend met uw wensen. De levertijd en de exporteisen. Op welke manier moeten de paklijsten aangeleverd worden? Wilt u dat Revaho ook de levering van de overige irrigatieproducten voor u verzorgt?

Het verpakken en laden van de De PVC-buizen gebeurt bij ons efficiënt, kostenbesparend en veilig. Bovendien werken wij volgens de nationale en internationale wetten en regels. Revaho en Omniplast verpakken volgens de zogenaamde ISPM 15 norm.

Zo maken ze van de buizen pakketten die verstevigd worden zodat deze er goed tegen bestand zijn om de container ingeschoven te worden. Verder zijn de pallets gegast en voorzien van een keurstempel.

U volgt het hele proces en uw lading via paklijsten – die naast de standaard informatie ook de HS codes, gewichten en eventueel uw referentienummers bevatten. De paklijsten maken we indien gewenst in het Engels.

In totaal gaan er vier stapels met pakketten PVC-buis in de container – samen met de eventuele overige irrigatieproducten. Eenmaal geladen, wordt de container afgesloten met een zegel. Per container worden foto’s gemaakt van de lading, van alle benodigde gegevens en het sealnummer. Uw lading is klaar voor export.

Dus welk exportproject u ook heeft: Revaho ontzorgt u van begin tot eind. Efficiënt, arbeidsbesparend en veilig. Neem voor meer informatie contact met ons op.