Water, je zit er bovenop met Revaho

Stefan Bakker: al 46 jaar wild van water!

Stefan is geboren en getogen in de omgeving Aalsmeer, en met ouders in de glastuinbouw, is de liefde voor de tuinbouwsector er bij Stefan Bakker letterlijk ingegoten!

Met een achtergrond in watertechniek, calculatie en productmanagement, is deze lange verschijning al jaren actief in onze sector en een bekend gezicht bij velen. Water stroomt praktisch door zijn aderen!

Sinds 2014 is Stefan werkzaam bij Revaho, waar hij samen met Edwin Rijpsma en Hans van Straten het Technisch Team vormt. Als Product Manager zit hij bovenop innovatie en productontwikkeling. Vragen uit de markt worden vertaald naar antwoorden of oplossingen, vaak op maat gemaakt.

Ook houdt Stefan zich bezig met trainingen en cursussen. Dit kan zijn in de trainingsruimte van Revaho, of op locatie. Zo zorgt hij ervoor dat zowel het eigen personeel van Revaho up-to-date blijft van de laatste ontwikkelingen en technieken, maar dat ook installateurs de juiste kennis bezitten om de producten van Revaho op de juiste manier toe te kunnen passen.

Binnenkort komt Stefan zelf aan het woord en voorziet hij u van een specialistisch advies voor uw irrigatiesysteem.